0 Comments

Volgens recente gegevens van Glassnode wordt bijna 10 procent van de Bitcoin-transacties nu besteed aan deposito’s op gecentraliseerde beurzen, wat het hoogste niveau is sinds januari 2018.

Dit toont aan dat de gecentraliseerde beurzen, waarvan de toekomst nu het onderwerp is van een verhit debat te midden van de DeFi-boom, een belangrijke rol blijven spelen in de activiteiten van Bitcoin aan de ketting.

Beurzen zien een toenemende fee-dominantie

Begin 2020 vertegenwoordigden de wisselstortingen slechts vier procent van de totale inkomsten van de mijnwerkers.

Hun aandeel is sindsdien meer dan verdubbeld, maar het moet nog de piek van 14 procent bereiken die werd bereikt vlak nadat BTC zijn huidige levenslange hoogte van bijna 20.000 dollar had bereikt.

Destijds markeerde deze piek in de dominantie van de Bitcoin Revolution-vergoeding van de beurs de top van de zinderende rally in 2017.

Bijna 50 procent van alle mijnwerkersvergoedingen werden gebruikt voor ruilhandel op het hoogtepunt van de crypto-manie.

Nugget’s News CEO Alex Saunders suggereerde facetief dat de meest recente spike werd aangedreven door Bitcoin maxis die hun BTC omzetten in zijn synthetische versies op de Ethereum-blokketen.

Ontmoet „CeDeFi“

Terwijl decentrale beurzen al een tijdje bestaan, vormde de razendsnelle opkomst van de op Ethereum gebaseerde geautomatiseerde marktmaker Uniswap een groot gevaar voor hen. Zoals gemeld door de U.Today, slaagde het erin om Coinbase te overtreffen in het dagelijkse handelsvolume eind augustus.

Dit zette Binance ertoe aan zijn DeFi-spel agressief op te voeren, waarbij zijn CEO Chanpeng Zhao ernaar streefde om „CeDeFi“ te creëren met het onlangs gelanceerde fonds van 100 miljoen dollar van het bedrijf.

Author

info@autismeactus.org