0 Comments

Central Board of Direct Taxes (CBDT), den myndighed, der har ansvaret for beskatning i Indien, indsamler nu oplysninger om bitcoin (BTC) handler, der udføres via banker i staten, og det overvåger også erhvervsdrivendes indtjening på KYC-kompatible børser. Kilder tæt på sagen har antydet, at nationen muligvis planlægger at formulere klare beskatningsretningslinjer for kryptoinvestorer.

Indiens skattemand bliver alvorlig med Crypto-forhandlere

Da prisen på bitcoin (BTC) og altcoins fortsætter med at „måne“, Indiens skattebureau, planlægger Central Board of Direct Taxes (CBDT) aktive planer for at klippe vingerne for kryptoskatteunddragere i landet.

Per kilde tæt på den seneste udvikling har landets indkomstskatafdeling opnået transaktionshistorikken for kryptohandlere, der udførte handler via bankkanaler inden apex-bankens forbud mod fiat-til-krypto-handel i 2018.

Mens kryptobeskatning endnu ikke bliver en ting i forskellige jurisdiktioner over hele kloden, da myndigheder fortsætter med at lede efter måder at få kryptoinvestorer til at indgive de korrekte skatter på deres bitcoin-handelsgevinster, har Naimish Sanghvi, en topindisk kryptoinfluencer taget til Twitter afsløre, at bitcoinere i staten har betalt skat på deres kryptooverskud i modsætning til rapporter.

CBDT for at tilføje mere klarhed?

Især er der ingen klare retningslinjer for kryptobeskatning i Indien, selvom nogle handlende muligvis har betalt skat af det overskud, der genereres fra deres handelsaktiviteter, som afsløret af Naimish Sanghvi.

På baggrund af denne baggrund har nogle observatører hævdet, at skattemanden måske ønsker at formulere specifikke skattelove til sit kryptospace. Twitter-bruger @king_ogboi tweetede:

Umm..Jeg er uenig..Det betyder, at Indien planlægger at tilføje bestemmelser i sine skattelove specifikt relateret til krypto. Tidligere var alt efter ens vurdering af leder af indkomst, behandling osv. Uden nogen klarhed fra skatteafdelingen.

På samme måde har nogle eksperter, herunder Amit Maheshwari, en partner i det indiske skatte- og konsulentfirma AMK Global, forudsagt, at skattemanden kunne kategorisere aktiv bitcoin-handel som en spekulativ forretning og derfor slå normale skattesatser på den.

Mens ingen med sikkerhed ved, hvordan skattebureauet planlægger at behandle bitcoin og andre kryptoer, er faktum stadig, at indførelse af klare og ikke-drakoniske skattelove helt sikkert vil øge tilliden hos bitcoinhandlere og yderligere legitimere forretningen i landet, især ad gangen når væksten i Indiens kryptoindustri er lammet af regulatoriske usikkerheder.

Author

info@autismeactus.org