0 Comments

Dasset, en digital aktivautveksling basert i New Zealand, har nylig lagt til støtte for Bitcoin SV. Mynten vil nå være tilgjengelig i to handelspar – BSV / BTC og BSV / NZD.

Voksende interesse for Bitcoin SV

Dasset bestemte seg for å legge Bitcoin SV til plattformen på grunn av den økende interessen for kryptovalutaen. Den har introdusert en fiat og et kryptopar for mynten. Bitcoin SV eller Bitcoin Satoshi Vision hevder å være den “originale Bitcoin” som holder seg tro mot konseptene og ideene til Satoshi Nakamoto, den berømte grunnleggeren av Immediate Edge. Kryptovaluta er en gaffel av en gaffel og ble født da Bitcoin Cash-blockchain gjennomgikk en hard gaffel i 2018.

New Zealand Crypto Exchange Dasset legger til støtte for Bitcoin SV

Bitcoin SV har som mål å gi skalerbarhet og stabilitet til brukerne. Prosjektet hevder på sin nettside at det er designet for å gi et klart valg til gruvearbeiderne og hjelpe bedrifter med å bygge nettsteder og applikasjoner på blockchain på en pålitelig måte.

Hjelper Bitcoin SV med å nå flere brukere

Jimmy Nguyen, grunnleggende president for Bitcoin Association, kommenterte Dassets tillegg og sa at det er viktig å ombord nye brukere med en rask og enkel prosess hvis Bitcoin SVs vekst skal fortsette. Han la til: “Med introduksjonen av en ny fiat-rampe for å kjøpe og selge BSV på Dasset, ble den prosessen bare enklere for folk over hele New Zealand og Australia, som nå har en annen anerkjent, lovlig registrert tjenesteleverandør å bruke som en innebygd alternativ i Bitcoin SV-økosystemet. ”

Dasset er en digital aktivautveksling grunnlagt i 2017, og tilbyr detaljhandel, institusjonelle og profesjonelle handelstjenester til publikum i Australia og New Zealand. Den er registrert som leverandør av finansielle tjenester i New Zealand. Imidlertid er det ikke regulert av Financial Markets Authority (FMA) på grunn av mangel på spesifikk kryptolovgivning i landet.

Stephen Macaskill, administrerende direktør i Dasset sa at kryptoindustrien er en ideekamp. Oppføring av Bitcoin SV hjelper kundene sine med å oppdage og bestemme hvilken kryptoaktiva som vil tjene deres behov best.

Author

info@autismeactus.org