Salauskauppias, joka kutsui Bitcoin Bottom -sivustoa, sanoo Ethereumin olevan asetettu nousemaan kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle

Salausstrategi, joka rakensi maineensa alalla osoittamalla tarkasti Bitcoin-karhumarkkinoiden pohjan, sanoo, että Ethereum on valmis tulostamaan uuden kaikkien aikojen ennätyksen ensi kuussa.

Uudessa videossa Smart Contracter kertoo 74400 seuraajalleen, että Ethereum on puhkeamassa lähes kahden vuoden tukirakennuksen jälkeen.

„On selvää, että meillä on ollut massiivinen, massiivinen kertymisjakso ETH: lla. Sen vaihteluväli [vaihdettiin] joulukuusta 2018 lähtien, tuli viime vuoden heinäkuuhun asti. Eräänlainen puhkesi. Oli mukava uudelleentestaus ja nyt me vain nousemme ylös. “

Analyytikko käyttää Elliott Wave -periaatteita, joka on tekninen analyysimenetelmä, joka yrittää ennustaa tulevaa hintatoimintaa tunnistamalla aaltoina ilmenevän joukkopsykologian. Smart Contracterin mukaan Immediate Edge on kolmen aallon keskellä, pisin ja nousevin viidestä aallosta.

”Tämä näyttää kolmelta aallolta. Minulla on vain tunne, että tämä asia nousee ylös … Aivan tapaa, jolla ETH / BTC muovautuu ja tarkastelee ETH: n korkeita aikakehyksiä, kyllä ​​luulen todella, että ETH on menossa kuuhun kaikkien aikojen korkeimpiin kohtiin täältä … Näyttää siltä, ​​että altseason on alkanut. ”

Tarkasteltaessa Ethereumia Bitcoinia vastaan ​​(ETH / BTC), kauppias sanoo, että pari alkaa näyttää nousevalta, kun se vei pohjan.

„Mukava korkea aikataulu [käänteinen pää ja hartiat] muodostuu ETH / BTC: lle. Äänenvoimakkuus nousee oikeaan olkapäähän, mikä on hyvä. Kyllä, kaikki voivat nähdä tämän, mutta kaupankäynnin ei todellakaan tarvitse olla vaikeaa. On melko rasvaa ETH-pinoa. „